Voor Nederland wordt het systeem HL, HL-perfect en AD-T gemaakt en is verkrijgbaar in de voor Holland typische kleuren, wit, creme, donker groen en blauw maar vanaf heden bijna in iedere gewenste kleur. De kozijnen zijn standaard voorzien van HR++ isolatieglas maar alle soorten glas zijn leverbaar.
 
Veel Uitvoeringen in Meerdere Kleuren Mogelijk
De kozijnen kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai en als draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De standaardkleuren voor Nederland zijn wit, crème, groen, blauw en een donkere houtkleur. Tevens zijn er nog een veertigtal andere kleuren leverbaar.
 
Geen Onderhoud ( nou ja, een doekje er overheen halen )
De oppervlakte is standaard glad maar is ook met houtnerf te krijgen, waardoor het verschil met houten kozijnen niet meer opvalt. het grote voordeel is dat kunststof kozijnen geen/weinig onderhoud nodig hebben. Dat spaart niet alleen tijd maar ook in de loop der jaren veel geld. U heeft de winterschilder niet meer nodig.
 
Topkwaliteit
De kunststof kozijnen worden geheel op maat gemaakt van kozijnprofielen van Thyssen Polymer van hoogwaardig slagvast hard-PVC in meerkamer opbouw met staalkern versterkt en voorzien van HR++ isolatieglas. De kozijnen zijn voorzien van relevante Duitse en Nederlandse certificaten en keurmerken.
 
Garantie
De producten van Thyssen-Polymer hebben bewezen, ook na vele jaren aan zon, wind en regen blootgesteld, zeer goed bestand te zijn tegen externe factoren. De ramen, deuren, schuifpuien etc. verkleuren niet en vertonen ook nooit scheurtjes. U hebt er dan ook 10 jaar garantie op.
 
Certificering en Keurmerken
De Thyssen Polymer-profielen zijn voorzien van certificaten van alle erkende keuringsinstituten en voldoen aan alle kwaliteits- en keuringsbepalingen. Zoals het bekende KOMO en SKG keur en niet te vergeten het Politiekeurmerk Veilig Wonen.